shhhhh......

a lot of stories happened in our life. so..story2 nie la kita share sama2. rite!!! xoxo

Thursday, December 30, 2010

+ BETRAYED +



kali nie, Pengeran nak sharing something yg agak emotional la. actually benda nie happen frequently dalam life ita. tapi kita tak berapa nak perasan dengan benda nie.. BETRAYED a.k.a PENGKHIANATAN. pengkhianatan nie sering terjadi sebenar nya. xkira la shabat atau musuh. semua didepan mata kita. pengeran bukan la nk kata pengeran nie baik, tapi, pengeran tak berani nak betrayed orang. pengeran fikir, kalau pengeran buat, nanti pengeran kena balik. ala2 KARMA gteww.

tapi, pengeran xbuat, pengeran kena jugak balik. memang sakit la untuk terima. tapi pengeran fikir positive je. manusia tak semua perfect kan.. Nie pengeran nak story something..ala2 true life story gteww...

al kisah nye bermula dengan percintaan sendu sendan yang berakhir dengan kegagalan seorang nie. dik kerana kepercayaan yang besar kat fwen2 dia, dia story morry semua kan kawan2 dia. but xsemua kawan2 dia nie mulus lagi polos. haha..bila terjadi penceraian kan si X nie, dia ingat life dia lebih better. konon nye ala2 artis laa..lepas cerai, tapi masih berkawan baik dengan ex nye..sangat sedih~ hahaha
tapi tak tersangka2, kawan si X nie ada hubungan ala2 "sesuatu" dengan ex si X nie. sangat la sendu bila taw. tapi si X nie tetap ok, sebab dia fikir kawan2 kan. pengeran tabik la dengan si X ni. masih kuat dan ala2 tabah bak Gusti Pati gtew..kawan si X nie siap tunjuk bukti2 perhubungan indah lagi kat si X nie..sangat seddeeyy toi..tapi si X nie maintain gorgeous, walaupun dalam hati, remuk bak digeles2 kan boldozer!
ape yang pengeran xsuka, si kawan dia tu. langsung tak ada sensitif kat si X tu. atleast, kalau nak ada hubungan pun, xperlu la di canang kat si X tu. simpan la sendiri2. enjoy sendiri2. bak kate mak ayam pengeran, SEDAP SENDIRI SUDEEYY..kan..

kita nie kena la alert dengan orang disekeliling kita. atleast jaga la hati diaorang sikit. kans...vouge, tapi ada la humanity sikit. kannzz...sangat Miss World. hahaha macam- macam life dalam dunia nie..hurmmm



xoxo


Pengeran Ungu

No comments:

Post a Comment