shhhhh......

a lot of stories happened in our life. so..story2 nie la kita share sama2. rite!!! xoxo

Friday, February 25, 2011

coretan makeover!

hi y'allz...kali ni pangeran nak share one of the story just happen baru-baru ni. pangeran dapat trust dari production video utk montage vidoe kat campus pangeran untuk buat short scenes. walaupun just small production, bukan PGL punye production (MAMPU??), tapi pangeran glad dapat buat job pangeran, WALUPON xseberape.  hahaha
pangeran dikehendaki untuk create images for models untuk jadi ala2 70's retro...ayooiii...memang bukan minat pangeran la..tapi, makeover ni need flexibility.. kita kena buat pa yang production mintak...so, pangeran dengan gigihnya cari image yang sesuai untuk models video ni...
first model nie (kalau budak class pangeran mesti kenal), pangeran inspired makeup dia dari Mizz Nina dalam video clip Kurnia...

pangeran nak nampak muka model nie very vintage but in retro style...so ni la hasil nye....
untuk model kedua, pangeran nak buat muka yang sweet retro girl. anggun dan charming la untuk seorang lelaki gteww..(huhuhuhu) yang paling best, kulit model kedua nie A.K.A kak nana sangat larut dengan makeup. so senang sangat pangeran nak makeover dia. plus, kulit dia cantik sangat.

then, pangeran makeover untuk 2 male model. yang satu image nerd boy become hero and sorang lagi hero retro...so, as usual, untuk makeup lelaki memang agak susah sebab liang roma muka agak besar. tapi 1 model lelaki nie, Izzat, kulit muka dia sangat cantik..jarang uolss nak jumpa kulit muka lelaki yang cantik cam dia..pangeran pun jealous uolss....hahahaha...

begitew lahh corat coret makeover pangeran. walaupun just a small job, but pangeran glad dapat buat...( jadi keh...)hahaha... experience makeover untuk drama memang mencabar..tak macam photosoot..so, ni la 1st step pangeran utk menjadi freelance makeup artist!!!! hahahahaha...chaiyork2 



xoxo
Pangeran Ungu

2 comments:

  1. hayooo... xde sikit pon mention nama merk... sentap!

    ReplyDelete
  2. zoom la kat pic...ade state HZ DEan k..huhuhu

    ReplyDelete