shhhhh......

a lot of stories happened in our life. so..story2 nie la kita share sama2. rite!!! xoxo

Wednesday, May 18, 2011

hari yang miang!

uolss!! hari ni pangeran rasa hari paling cerlass sangat larrhh..gigeyh je la.. cite bermula awal pagi tadi. maklum la, pangeran nie dengan gigih nye ade intersesi kat campus. time pangeran rempit ala2 Erra Fazira drive motor, tibe ade satu kereta Vios nie bawak macam hatuk2. eeii..dah la pangeran da lewat, lagi bawak macam kura2. nak potong jalan sempit.. anak dara, mane boleh bawak motor laju2..(ooPPpSss) tapi, bila dapat je peloang motong, pangeran pun apelagi la..KL MENJERIT laa.. dalam ati nak maki je org dalam vios tu, tapi, tup2, AYAM GORENG uolss...jantan ensem gle2 babi..mood nak maki turn jadi senyum ala2 Tiz Zaqyah. lol.. jantan tu pon senyum..apelagi..berseri2 la susuk akak nie dik! hahaha mampu??

sampai kat campus, pulak..penoh ayam goreng lagi..budak course mane tah..bertaburan..eeiii...gigih la...xmampu rasenye..hahaha..tapi maintain vouge..konon nye rozita che wan..jage bolu2 mate jangan jatuh..hahahaha...tapi..dalam hati..dopdup2 dah..hahaha..

pe nak jadila...hahaha..cerlass2 pon, yang penting dalam ati ade sorg je..lol!! hahaha....stok gedik2 boleh la..tu pon xla expose sangat!! gilew?? hahaha..coverina la sikit uolss! kahkahkah~

XoXo
Pangeran Ungu

4 comments:

  1. hahaha..meremang bulu mata den~

    ReplyDelete
  2. sengal gler!!!

    ReplyDelete
  3. intan:: hahahaha..
    Anonymous:: yang mengalami lagi meremang segala benda! kahkahkah

    ReplyDelete